AnsweredAssumed Answered

S-parameters simulation

Question asked by gigan on Aug 18, 2015
Latest reply on Aug 19, 2015 by volker_muehlhaus
*I am simulating a circuit that includes a symbol created in the layout. (EM frequency setup 50MHz-350MHz).*

*In the circuit s-parameter setup:  frequency range also is 50 MHz to 300MHz.* 
*Type of simulation - linear.*

*However instead of my setup the ADS is performing an _adaptive_ simulation in the range of _0MHz to 10GHz_.* See below...

*What can be wrong?*

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Status messages:

S-parameter simulation started
...initializing
...extracting layout
...expanding thick conductors
...analyzing ports
...reducing mesh
*Adaptive frequency sweep started*
*Simulation frequency [1] = 0 Hz*
...loading Green functions
...creating Basis sections
...allocating interaction matrix
...loading interaction matrix
...solving interaction matrix
...calculating S-parameters
*Simulation frequency [2] = 10 GHz*
...loading Green functions
...loading interaction matrix
...solving interaction matrix
...calculating S-parameters
*Adaptive:   0.0 % of frequency range covered*
*Simulation frequency [3] = 6.66667 GHz*
...loading Green functions
...loading interaction matrix
...solving interaction matrix
...calculating S-parameters
..............................................................................

Edited by: Gigan on Aug 18, 2015 4:05 AM

Edited by: Gigan on Aug 18, 2015 4:06 AM  

Outcomes