AnsweredAssumed Answered

vrf Toggle displays - Solution

Question asked by VRFuser on Jan 18, 2008
Latest reply on Jan 18, 2008 by VRFuser
My Vee 6.01 Toggle display problem appears to have gone away after reinstalling my copy of Vee 8.0 (for an unrelated reason). My guess is that one or more of my XP .dll files had become corrupt and that, by luck, it was a file that Vee 8.0 replaced. It will be interesting to see what happens the next time I allow Microsoft to apply security patches.

Barrie

>> -----Original Message-----
>> From: bwalden [mailto:bwalden@whoi.edu] Sent: Wednesday, January 16,
>> 2008 8:19 PM
>> To: VRF
>> Subject: [vrf] Toggle displays
>>
>> Hi Folks,
>>
>> I can't believe I'm the first to see this - I've probably missed a
>> few previous messages so please bare with me. I have a Vee 6.01
>> application that uses a number of Vee standard "toggle" objects. The
>> application works correctly in the development environment but the
>> vxe version does not display the toggle graphics (the caption is
>> displayed). I've experimented with all the Vee supplied toggle
>> graphics in a simple "panel display" application and none of them
>> work except the check box.
>>
>>
>> This problem appears to be unique to a particular computer. I'm
>> running Windows XP sp2 with the usual array of security updates.  A
>> second XP computer with the same updates (as far as I can tell) runs
>> the vxe correctly.
>>
>> Any thoughts?
>>
>> Barrie



---
You are currently subscribed to vrf as: ming_meng@agilent.com To subscribe please send an email to: "vrf-request@lists.it.agilent.com" with the word subscribe in the message body.
To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".
To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com". 
If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".
Search the "unofficial vrf archive" at "http://www.vrfarchive.com/vrf_archive".
Search the Agilent vrf archive at "http://vee.engineering.agilent.com".

Outcomes