AnsweredAssumed Answered

vrf ActiveX & Library question

Question asked by VRFuser on Apr 25, 2005
Thomas,

Did you check the register for Activex automation references and Activex
control ref. between these two computer? Usually, the new computer need
to
Add-in or config for Activex control and/or automation references.

Han

-----Original Message-----
From: Thomas.Mitchell@Autoliv.com [mailto:Thomas.Mitchell@Autoliv.com]
Sent: Monday, April 25, 2005 6:23 AM
To: VRF
Subject: [vrf] ActiveX & Library question

I've run into a strange problem.  I have VEE program that I use as a
library for my main test programs.  I can run the library by itself, and
the functions work properly.  Until recently, I could also merge these
libraries into my main program and call the functions, and every thing
worked fine.  I installed these on a new computer, and now, my library
executes fine, but when called by my main program, they do not work
right.
I had thought at first that it might of been a problem with office 2003
and
windows 2000.  But I had office 2003 removed, and installed office 2000,
but I still have the same problem.

Any ideas?


---
You are currently subscribed to vrf as: tranh@tycoelectronics.com
To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".
To unsubscribe send a blank email to
"leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".
To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com". 
If you need help with the mailing list send a message to
"owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".

---
You are currently subscribed to vrf as: rsb@soco.agilent.com
To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".
To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".
To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com". 
If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".

Outcomes