AnsweredAssumed Answered

AW: vrf Vee Pro 6.03 runtime slowing down at midnight.

Question asked by detlef.baranski on Apr 5, 2005
Latest reply on Apr 5, 2005 by detlef.baranski
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"><META content="MSHTML 6.00.2800.1491" name=GENERATOR></HEAD><BODY><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>Is this slowing down just belonging to VEE or also other apps?</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>Can you monitor it via "CPU-load" or similar?</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>Sometimes windows starts services like indexing or updating at certain times. Have a look in your service manager.</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>But i can not believe that this makes a just dramatic slowdown,...but everything is possible in the PC-World.</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>Or is it Harddisk-defragmentation ...or backup...or NSA control...</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005></SPAN></FONT> </DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>waiting to hear your solution,</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>good luck</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005>detlef</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=588032708-05042005></SPAN></FONT> </DIV><BLOCKQUOTE>  <DIV class=OutlookMessageHeader dir=ltr align=left><FONT face=Tahoma   size=2>-----Ursprngliche Nachricht-----<BR><B>Von:</B> Nick Evans   [mailto:nick@genesysibs.com]<BR><B>Gesendet:</B> Dienstag, 5. April 2005   05:14<BR><B>An:</B> VRF<BR><B>Betreff:</B> [vrf] Vee Pro 6.03 runtime slowing   down at midnight.<BR><BR></FONT></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>Hi   All</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>A customer has   just demonstrated a very strange problem to me.   We have a vee 6.03   programe running on a windows 2000 workstation under runtime.  It works   fine unless the PC system time reaches midnight.  At this point, the   operation of the vee program slows to the point that it appears to have hung   up (it hasn't it is just working very, very slowly).   The system   remains like this as long as the system time is somewhere within the midnight   hour.  As soon as the time reaches 1:00am or is set to a time other than   the midnight hour, the system recovers performance immediately.  I have   not yet had opportunity to try this with Vee 6.03 development so don't know if   it is limited to runtime.  Also, do not have the resources with me at the   moment to try vee 7.01 runtime.</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>The vee program in   question is not constantly checking system time but does have some delays and   "on cycles" in it!   </FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>The problem is not   limited to this particular vee program or this PC.  Other vee programs on   this PC run the same way and the problem has also been demonstrated on another   PC.</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>I am ashamed to   admit to my software engineering peers that I have obviously not been burning   the midnight oil whilst coding as I have never seen this problem   before.</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial size=2>Does anyone have   any idea as to what may be causing this problem and what can be done to fix   it?</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2>Thanks</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=283190703-05042005><FONT face=Arial   size=2>Nick</FONT></SPAN></DIV></BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf as: rsb@soco.agilent.com<BR>To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com".  <BR>If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".</BODY></HTML><P><FONT SIZE=2 FACE="Arial">This message and any attachments are confidential, for the exclusive use of the addressee and may be legally privileged. Any other distribution, use or reproduction is unauthorised and prohibited. If you have received this message in error, please notify the sender immediately and delete the message from your system. </FONT></P><BR><P><FONT SIZE=2 FACE="Arial">Visit our internet site at http://www.pilkington.com</FONT></P>  

Outcomes