AnsweredAssumed Answered

vrf Bug in Vee 7.03

Question asked by alexander.poulikakos on Jun 8, 2005
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40" xmlns:o = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:st1 = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags"><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"><META content="MSHTML 6.00.2800.1498" name=GENERATOR><o:SmartTagType name="PersonName" namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags"></o:SmartTagType><!--[if !mso]><STYLE>st1:* {     BEHAVIOR: url(#default#ieooui)}</STYLE><![endif]--><STYLE>@page Section1 {size: 595.3pt 841.9pt; margin: 72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; }P.MsoNormal {     FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"}LI.MsoNormal {     FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"}DIV.MsoNormal {     FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"}A:link {     COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline}SPAN.MsoHyperlink {     COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline}A:visited {     COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline}SPAN.MsoHyperlinkFollowed {     COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline}SPAN.EmailStyle17 {     COLOR: windowtext; FONT-FAMILY: Arial; mso-style-type: personal-compose}DIV.Section1 {     page: Section1}</STYLE></HEAD><BODY lang=EN-GB vLink=purple link=blue><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>Yes, I have seen this bug before. Nonconnected error outputs does NOT work well with JCT.</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>It seems to be connected with VEE execution mode. This bug can be seen in execution modes</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>4 and higher. It seems to work well in execution mode 3. I guess something went wrong when the Compiler was added.</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005></SPAN></FONT> </DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>I have reported this bug to VEE at their webpage </SPAN></FONT><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>(<SPAN class=280502110-09062005><FONT color=#0000ff size=2><A href="http://adn.tm.agilent.com/index.cgi?CONTENT_ID=881">http://adn.tm.agilent.com/index.cgi?CONTENT_ID=881</A></FONT></SPAN>), </SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>a few months ago. I haven't heard </SPAN></FONT><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005>anything about it since. Maybe a fix is coming in later releases.......</SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005></SPAN></FONT> </DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005><FONT color=#0000ff size=2>Report it and see if you get any news.</FONT></SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005><FONT color=#0000ff size=2></FONT></SPAN></FONT> </DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005><FONT color=#0000ff size=2>Regards,</FONT></SPAN></FONT></DIV><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005><FONT color=#0000ff size=2>Alex</DIV></FONT></SPAN></FONT><DIV><FONT face=Arial color=#0000ff size=2><SPAN class=280502110-09062005></SPAN></FONT> </DIV><BLOCKQUOTE>  <DIV class=OutlookMessageHeader dir=ltr align=left><FONT face=Tahoma   size=2>-----Original Message-----<BR><B>From:</B> David Watling   [mailto:watling@IceraSemi.com]<BR><B>Sent:</B> den 9 juni 2005   10:41<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] Bug in Vee   7.03<BR><BR></FONT></DIV>  <DIV class=Section1>  <P class=MsoNormal><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial">Hi   all,<o:p></o:p></SPAN></FONT></P>  <P class=MsoNormal><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial">Has anyone else noticed this bug   in Vee 7.0x?  The ‘get variable’ box actually fires its output pin,   causing the junction box to fire, even though the variable is not defined!   Interestingly, the fired output pin does not animate. This does not happen in   Vee 6.01<o:p></o:p></SPAN></FONT></P>  <P class=MsoNormal><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial"><o:p> </o:p></SPAN></FONT></P>  <P class=MsoNormal><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial">Regards<o:p></o:p></SPAN></FONT></P>  <P class=MsoNormal><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial"><o:p> </o:p></SPAN></FONT></P>  <P class=MsoNormal><st1:PersonName w:st="on"><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial">David   Watling</SPAN></FONT></st1:PersonName><FONT face=Arial size=2><SPAN   style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Arial"><o:p></o:p></SPAN></FONT></P></DIV><BR>---<BR>You   are currently subscribed to vrf as: alexander.poulikakos@ericsson.com<BR>To   subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To   unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To   send messages to this mailing list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need   help with the mailing list send a message to   "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com". </BLOCKQUOTE><BR>---<BR>You are currently subscribed to vrf as: rsb@soco.agilent.com<BR>To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com".  <BR>If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".</BODY></HTML>  

Outcomes