AnsweredAssumed Answered

vrf Polling instruments

Question asked by VRFuser on Aug 18, 2004
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"><TITLE>VEE Runtime error E1406A</TITLE><META content="MSHTML 5.50.4937.800" name=GENERATOR></HEAD><BODY><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>Try re-creating the .VXE making sure the 'Save I/O configuration with program' is checked......</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2></FONT></SPAN> </DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>OR....</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2></FONT></SPAN> </DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>Copy the vee.io file from the VEEPRO directory to the VEE Runtime directory.</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2></FONT></SPAN> </DIV><DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>Lenny</FONT></SPAN></DIV><BLOCKQUOTE>  <DIV class=OutlookMessageHeader dir=ltr align=left><FONT face=Tahoma   size=2>-----Original Message-----<BR><B>From:</B> Ross Bledsoe   [mailto:RBLEDSOE@Coinco.com]<BR><B>Sent:</B> Tuesday, August 17, 2004 12:41   PM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE Runtime error   E1406A<BR><BR></FONT></DIV>  <DIV><FONT color=#0000ff>Does your Vee Instrument manager have a listing for   "slot0"?  </FONT></DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004>Yes slot0 is my reference for the 1406A in   instrument manager</SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial   color=#0000ff></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT color=#0000ff>Are you using Direct   I/O, Plug&Play or VEE Classic drivers for it? </FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial>Direct   I/O</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial>I haven't intentionally   deleted any .DLLs .IDs or .CIDs.  I'm sorry I left this out of my   original message but my VEE application works.  I can launch the VXE and   it will work all day, it is only when the program is exited that the VEE Run   Time Error occurs.  To throw another wrench into the works, the error   does not occur when I run the program out of VEE and then   exit.</FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial>Ross</FONT></SPAN></DIV>  <BLOCKQUOTE>    <DIV class=OutlookMessageHeader><FONT size=2>-----Original     Message-----<BR><B>From:</B> Les Hammer     [mailto:Les.Hammer@CompleteTest.com]<BR><B>Sent:</B> Thursday, August 05,     2004 6:45 PM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE Runtime     error E1406A<BR><BR></FONT></DIV>    <DIV><FONT face=Arial><SPAN class=229543623-05082004><FONT color=#0000ff     size=2> >  </FONT></SPAN>VEE Run Time     Error</FONT> <BR><FONT face=Arial><SPAN class=229543623-05082004><FONT     color=#0000ff size=2> <FONT face="Times New Roman" color=#000000     size=3>> </FONT> </FONT></SPAN>Configuration     error:</FONT> <BR><FONT face=Arial><SPAN class=229543623-05082004><FONT     color=#0000ff size=2> <FONT face="Times New Roman" color=#000000     size=3>> </FONT> </FONT></SPAN>Driver for 'slot0' not found use the     </FONT><FONT face=Arial>instrument manager to add it</FONT> <SPAN     class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff     size=2> </FONT></SPAN></DIV>    <DIV><SPAN class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff     size=2>> </FONT></SPAN><FONT face=Arial>My 'slot0' instrument is an     E1406A command module and</FONT> <FONT face=Arial>I am running VEE 6.01     under Windows 2000.</FONT> </DIV>    <BLOCKQUOTE>      <P><SPAN class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff       size=2> <FONT face="Times New Roman" size=3>That's confusing.        The E1406A command module is a GPIB module.</FONT></FONT></SPAN><SPAN       class=229543623-05082004> <FONT color=#0000ff>But only it should have       any idea that it is 'slot 0' of the VXI card cage - unless you told VEE       somehow that there was a slot0 someplace.  Does your Vee Instrument       manager have a listing for "slot0"?  Are you using Direct I/O,       Plug&Play or VEE Classic drivers for it?  If PnP or Classic, did       somebody move or delete files (.dll, .id or .cid)?</FONT></SPAN></P><SPAN       class=229543623-05082004>      <P><FONT size=2>Les Hammer<BR>Partner<BR>Complete Test<BR>720 SW 14th       St.<BR>Loveland, CO.  80537<BR>Les.Hammer@CompleteTest.com       </FONT></P></SPAN></BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf     as: RBLEDSOE@Coinco.com<BR>To subscribe send a blank email to     "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to     "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing     list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the mailing list     send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com". </BLOCKQUOTE>---<BR>You   are currently subscribed to vrf as: lenny.Hill@adc.com<BR>To subscribe send a   blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a   blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to   this mailing list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the   mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com". </BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf as: rsb@soco.agilent.com<BR>To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com".  <BR>If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".</BODY></HTML>  

Outcomes