AnsweredAssumed Answered

vrf VEE Runtime error E1406A

Question asked by VRFuser on Aug 18, 2004
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"><TITLE>VEE Runtime error E1406A</TITLE><META content="MSHTML 5.50.4937.800" name=GENERATOR></HEAD><BODY><DIV><SPAN class=911492320-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>Another little tidbit......FYI Win 2K</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=911492320-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2></FONT></SPAN> </DIV><DIV><SPAN class=911492320-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>If the VEE Pro Runtime directory with the vee.io file is copied to the c:Documents and Settingsall usersApplication dataAgilent (may need to be created) directory then all users may use vee runtime.</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=911492320-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2></FONT></SPAN> </DIV><DIV><SPAN class=911492320-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080 size=2>Lenny</FONT></SPAN></DIV><BLOCKQUOTE>  <DIV class=OutlookMessageHeader dir=ltr align=left><FONT face=Tahoma   size=2>-----Original Message-----<BR><B>From:</B> Ross Bledsoe   [mailto:RBLEDSOE@Coinco.com]<BR><B>Sent:</B> Wednesday, August 18, 2004 10:52   AM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE Runtime error   E1406A<BR><BR></FONT></DIV>  <DIV><SPAN class=670173815-18082004><FONT face=Arial color=#0000ff><SPAN   class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080   size=2>>>>>>Copy the vee.io file from the VEEPRO directory to   the VEE Runtime directory</FONT></SPAN></FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=670173815-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080   size=2><SPAN class=956395613-18082004></SPAN></FONT></SPAN> </DIV>  <DIV><SPAN class=670173815-18082004><FONT face="MS Sans Serif" size=2><SPAN   class=956395613-18082004>WORKED !!!!</SPAN></FONT></SPAN></DIV>  <DIV><SPAN class=670173815-18082004><FONT size=+0><SPAN   class=956395613-18082004></SPAN></FONT></SPAN><FONT face="Times New Roman"   size=2><SPAN class=670173815-18082004><FONT face=Arial color=#0000ff   size=3></FONT></SPAN></FONT> </DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN class=670173815-18082004>I   searched for the vee.io file on my Win2000 system and found 15   occurrences.  c:Documents and setting(username)local   settingsapplication dataAgilentVee Pro.  replace (username) with   unique logon ID name.  </SPAN></FONT><FONT face="Times New Roman"   size=2><SPAN class=670173815-18082004>This particular system has multiple user   names and logons.  Apparently VEE creates a vee.io file for each unique   user.</SPAN></FONT></DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004>Ross</SPAN></FONT></DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004></SPAN></FONT> </DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004></SPAN></FONT> </DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004></SPAN></FONT> </DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004></SPAN></FONT> </DIV>  <DIV><FONT face="Times New Roman" size=2><SPAN   class=670173815-18082004></SPAN><BR><B>From:</B> Hill, Lenny   [mailto:lenny.Hill@adc.com]<BR><B>Sent:</B> Wednesday, August 18, 2004 9:02   AM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE Runtime error   E1406A<BR><BR></DIV></FONT>  <BLOCKQUOTE>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2>Try re-creating the .VXE making sure the 'Save I/O configuration with     program' is checked......</FONT></SPAN></DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2></FONT></SPAN> </DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2>OR....</FONT></SPAN></DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2></FONT></SPAN> </DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2>Copy the vee.io file from the VEEPRO directory to the VEE Runtime     directory.</FONT></SPAN></DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2></FONT></SPAN> </DIV>    <DIV><SPAN class=956395613-18082004><FONT face="MS Sans Serif" color=#800080     size=2>Lenny</FONT></SPAN></DIV>    <BLOCKQUOTE>      <DIV class=OutlookMessageHeader dir=ltr align=left><FONT face=Tahoma       size=2>-----Original Message-----<BR><B>From:</B> Ross Bledsoe       [mailto:RBLEDSOE@Coinco.com]<BR><B>Sent:</B> Tuesday, August 17, 2004       12:41 PM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE Runtime error       E1406A<BR><BR></FONT></DIV>      <DIV><FONT color=#0000ff>Does your Vee Instrument manager have a listing       for "slot0"?  </FONT></DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004>Yes slot0 is my reference for the       1406A in instrument manager</SPAN></DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial       color=#0000ff></FONT></SPAN> </DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT color=#0000ff>Are you using       Direct I/O, Plug&Play or VEE Classic drivers for       it? </FONT></SPAN></DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial>Direct       I/O</FONT></SPAN></DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT       face=Arial></FONT></SPAN> </DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT face=Arial>I haven't       intentionally deleted any .DLLs .IDs or .CIDs.  I'm sorry I left this       out of my original message but my VEE application works.  I can       launch the VXE and it will work all day, it is only when the program is       exited that the VEE Run Time Error occurs.  To throw another wrench       into the works, the error does not occur when I run the program out of VEE       and then exit.</FONT></SPAN></DIV>      <DIV><SPAN class=450163217-17082004><FONT       face=Arial>Ross</FONT></SPAN></DIV>      <BLOCKQUOTE>        <DIV class=OutlookMessageHeader><FONT size=2>-----Original         Message-----<BR><B>From:</B> Les Hammer         [mailto:Les.Hammer@CompleteTest.com]<BR><B>Sent:</B> Thursday, August         05, 2004 6:45 PM<BR><B>To:</B> VRF<BR><B>Subject:</B> [vrf] RE: VEE         Runtime error E1406A<BR><BR></FONT></DIV>        <DIV><FONT face=Arial><SPAN class=229543623-05082004><FONT color=#0000ff         size=2> >  </FONT></SPAN>VEE Run Time         Error</FONT> <BR><FONT face=Arial><SPAN         class=229543623-05082004><FONT color=#0000ff size=2> <FONT         face="Times New Roman" color=#000000 size=3>>         </FONT> </FONT></SPAN>Configuration error:</FONT> <BR><FONT         face=Arial><SPAN class=229543623-05082004><FONT color=#0000ff         size=2> <FONT face="Times New Roman" color=#000000 size=3>>         </FONT> </FONT></SPAN>Driver for 'slot0' not found use the         </FONT><FONT face=Arial>instrument manager to add it</FONT> <SPAN         class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff         size=2> </FONT></SPAN></DIV>        <DIV><SPAN class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff         size=2>> </FONT></SPAN><FONT face=Arial>My 'slot0' instrument is an         E1406A command module and</FONT> <FONT face=Arial>I am running VEE 6.01         under Windows 2000.</FONT> </DIV>        <BLOCKQUOTE>          <P><SPAN class=229543623-05082004><FONT face=Arial color=#0000ff           size=2> <FONT face="Times New Roman" size=3>That's           confusing.  The E1406A command module is a GPIB           module.</FONT></FONT></SPAN><SPAN class=229543623-05082004> <FONT           color=#0000ff>But only it should have any idea that it is 'slot 0' of           the VXI card cage - unless you told VEE somehow that there was a slot0           someplace.  Does your Vee Instrument manager have a listing for           "slot0"?  Are you using Direct I/O, Plug&Play or VEE Classic           drivers for it?  If PnP or Classic, did somebody move or delete           files (.dll, .id or .cid)?</FONT></SPAN></P><SPAN           class=229543623-05082004>          <P><FONT size=2>Les Hammer<BR>Partner<BR>Complete Test<BR>720 SW 14th           St.<BR>Loveland, CO.  80537<BR>Les.Hammer@CompleteTest.com           </FONT></P></SPAN></BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to         vrf as: RBLEDSOE@Coinco.com<BR>To subscribe send a blank email to         "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email         to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this         mailing list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the         mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".       </BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf as:       lenny.Hill@adc.com<BR>To subscribe send a blank email to       "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email       to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this       mailing list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the       mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".     </BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf as:     RBLEDSOE@Coinco.com<BR>To subscribe send a blank email to     "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to     "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing     list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the mailing list     send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com". </BLOCKQUOTE>---<BR>You   are currently subscribed to vrf as: lenny.Hill@adc.com<BR>To subscribe send a   blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a   blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to   this mailing list, email "vrf@agilent.com". <BR>If you need help with the   mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com". </BLOCKQUOTE>---<BR>You are currently subscribed to vrf as: rsb@soco.agilent.com<BR>To subscribe send a blank email to "join-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To unsubscribe send a blank email to "leave-vrf@it.lists.it.agilent.com".<BR>To send messages to this mailing list,  email "vrf@agilent.com".  <BR>If you need help with the mailing list send a message to "owner-vrf@it.lists.it.agilent.com".</BODY></HTML>  

Outcomes